Mur- & putsarbeten i Skaraborg

Jag utför reparation av kakelugnar och nybyggnation av mur- och putsarbeten.

Jag har lång erfarenhet av arbeten på fasader, skorstenar, grunder, trappor, eldstäder, kaminer och flytspackling.

Proffs på att renovera kakelugnar, putsa fasad & nybyggnation!

Behöver du få din kakelugn renoverad? Putsning av fasad, gavel eller hela fastigheten? Svåra reparationsarbeten av skorstenar på höga höjder? Vi utför det mesta inom mur- och putsarbeten, både inomhus och utomhus. Alla murare på KJ:s Mur & Puts i Grästorp tar hand både större och mindre projekt med största noggrannhet. Därför är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig, oavsett om det gäller renovering, nybyggnation eller om du har några specifika önskemål.

Kontakta oss för fri konsultation

Funderar ni på att renovera fasaden, trappan eller liknande? Eller kanske bygga en ny eldplats eller installera en kamin? Kontakta oss så ser vi till att hjälpa er på bästa sätt. 

Skicka en prisförfrågan

Renovering av kakelugn

Vi hjälper er reparera och restaurera alla typer av mur- och putsarbeten. Såsom grunder, fasader, trappor och murar m.m. Med åren slits tegel, murbruk och puts, vi hjälper er ta hand om slitaget.

En kakelugn är inte bara en värmekälla, den är också en vacker del av ditt hem och en historisk skatt. Hos Murare Skaraborg, experter på renovering och restaurering av kakelugnar, förstår vi vikten av att bevara dessa klassiska konstruktioner. Våra experttjänster säkerställer att din ugn inte bara fungerar effektivt, utan också återspeglar dess ursprungliga skönhet och karaktär.

 

Vad innebär renovering av en kakelugn?

Renovering av en kakelugn kan innefatta allt från att ersätta spruckna kakel och reparera murbruk till att helt återställa ugnens inre funktion och yttre estetik. Vi tar hänsyn till ugns ålder, stil och ditt hemmets arkitektoniska karaktär för att säkerställa att alla ingrepp är tidsenliga och funktionella.


Låt inte en skadad eller åldrad kakelugn vara en oroskälla. Kontakta oss på Murare Skaraborg för en konsultation om hur vi kan återställa din kakelugns forna glans och funktion. Vi är dina lokala specialister på kakelugnsrenovering, redo att återskapa värme och vacker design i ditt hem.

Varför välja KJ:s Mur & Puts för din kakelugn?

Expertis: Våra hantverkare har djupgående kunskaper i traditionella metoder och material, vilket är avgörande för att korrekt restaurera antika kakelugnar.
Anpassade lösningar: Vi anpassar varje projekt för att möta individuella behov och förväntningar, med respekt för husets ålder och stil.
Kvalitetsmaterial: Vi använder endast de bästa materialen som är godkända för kakelugnar för att garantera hållbarhet och funktion.

Nybyggnation

Anlita KJ:s Mur & Puts när ni behöver fackmannamässigt uförda mur- och putsarbeten vid byggnation av garage, fritidshus, fastigheter, bostadshus m.m.

Röd puts Skaraborg

Skorstenar

Är ni i behov av en ny skorsten så hjälper våra murare gärna till. Vi kan självklart också hjälpa till att renovera och reparera redan byggda skorstenar.
Vi kan också hjälpa er med glidgjutningar och slangdragningar i utdömda skorstenar. Kontakta oss så hjälper vi till.

 

Installation av kaminer och eldstäder

Vi installerar kaminer samt renoverar gamla eldstäder, kakelugnar och öppna spisar.