Välkommen till KJ:s Mur&Puts

Vi utför reparation och nybyggnation av mur- och putsarbeten. Vi har lång erfarenhet av arbeten på fasader, skorstenar, grunder, trappor, eldstäder, kaminer och flytspackling.

Om oss

KJ:s Mur & Puts är ett enmansföretag som utför såväl små som stora mur- och putsarbeten i Skaraborg. Företaget startades av Krister Johansson i Grästorp år 2020 då det var dags att bygga en egen verksamhet på mina värdegrunder med kunden i fokus. 

Jag utgår från Grästorp men åtar mig mur- och putsuppdrag i hela Trollhättan, Lidköping, Vänersborg, Falköping, Götene, Skara, Vara, Herrljunga, Nossebro och Vårgårda. Oavsett uppdrag kan du räkna med att du får ett resultat som följer alla krav och är fackmannamässigt utförda.

KJ:s Mur & Puts kan även ställa upp vid större uppdrag och tar då in murare som jag vet är av högsta kvalitet. På så sätt kan jag utföra alla typer av mur- och putsarbeten, så oavsett om du behöver hjälp fasader, skorstenar, grunder, trappor, eldstäder, kaminer och flytspackling kan jag ordna jobbet åt dig. 

Kontakta oss för fri konsultation

Funderar ni på att renovera fasaden, trappan eller liknande? Eller kanske bygga en ny eldplats eller installera en kamin? Kontakta oss så ser vi till att hjälpa er på bästa sätt. 

Skicka en prisförfrågan